Er zijn de afgelopen tijd bij onze praktijk vele veranderingen gekomen. Zo hebben wij besloten om een andere aanpak te gaan doen. Jarenlang hebben wij weinig gedaan op het gebied van Internet, en daar gaan we dus nu meer mee bezig. Regelmatig posten van berichten op onze blog is voor ons ook een prioriteit geworden. Zo willen wij iedereen op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen en nieuws in de tandartsen wereld.

Mondhygienist Rotterdam heeft ook een nieuwe praktijk gekregen. De oude praktijk kon gewoon niet meer, doordat onze medewerkers met verouderde gegevens en apparatuur werkte. Vanaf vandaag gaan onze medewerkers dus met de nieuwste apparatuur werken, zodat de patiënt de beste zorg krijgt. Hier zijn wij dus erg positief over gestemd.

Ook is er vanaf deze week een nieuwe mondhygiënist bij gekomen. Lisa Stoop is 24 jaar oud en net afgestudeerd. Ook dit is weer een goede ontwikkeling voor onze mondhygiënist. Vele mondhygiënisten binnen onze praktijk werken er al vele jaren. U kon dus wel constateren dat het bedrijf een beetje vergrijst was geraakt. Met nieuwe mensen binnen onze werkgroep moet dit weer een nieuwe uitstraling geven. Ook doordat ze pas net afgestudeerd is zie je gelijk dat de nieuwste dingen zij heeft mee gekregen. Wij hopen dat zij dat weer kan overbrengen op onze oudere werknemers.

Al met al zijn deze ontwikkelingen binnen de praktijk dus erg mooi. Zo hopen wij dat wij dan ook de patiënt weer tevreden kunnen stellen. Je kunt wel constateren dat door de vele veranderingen we eigenlijk weer een nieuwe praktijk hebben. Dus bent u opzoek naar een goede mondhygiënist in Rotterdam, dan willen wij onszelf graag aanbevelen. Wij kunnen onszelf een goede mondhygiënist noemen, doordat er vele positieve reviews over ons worden geschreven.

Wilt u ook een review over ons schrijven? Dan kunt u deze insturen naar info@mondhygienistrotterdam.com.

Leave A Comment